Teemme töitä siellä missä asiakas on kaikkein vaativin
20 vuotta

KipKap - Kun vain paras kelpaa

Vaativat olosuhteet, tiukat aikataulut ja virheetön laatu ovat meille arkipäivää – meiltä remontit ja loppusiivouspalvelut merelle ja maalle.
kipkap

KipKap Team Oy

Monipuolista arjen apua yrityksille ja yksityistalouksille Turussa ja lähiseudulla

KipKap on vuonna 2001 perustettu monipuolinen palveluyritys, joka siivoaa telakoilla, huolehtii siellä vedenhallinnasta sekä tarjoaa kuljetus- ja rakennusapua telakkateollisuuden ja muun teollisuusalan yrityksille sekä yksityishenkilöille. Teemme myös laadukkaita remontti- ja korjaustöitä. Lisäksi meiltä voit vuokrata monenlaista tarvekalustoa, kuten asunto- tai pakettiauton, venetrailerin, peräkärryn tai tekstiilipesurin. Toimimme Turun seudulla ja lähiympäristössä. Sovittaessa toimitamme vuokrattavan kaluston suoraan kotiovellesi.

Telakat

Tinkimätöntä laatua

Vaativat olosuhteet, tiukat aikataulut ja virheetön laatu ovat meille arkipäivää – meiltä remontit ja loppusiivouspalvelut merelle ja maalle.

Kipkap Oy on kansainvälisten luksusristeilijöiden maalaus-, asennus- ja siivoustöistä yli 20 vuoden kokemuksen kerryttänyt, monipuolisia siistimis- ja rakennuspalveluita yrityksille ja kotitalouksille tarjoava yritys. Meillä tärkeintä on työmme korkea laatu ja tyytyväinen asiakas. Olemme tottuneet työskentelemään vaativissa, mittaamattoman arvokkaissa kohteissa ja haluamme tuoda saman tarkkuutemme nyt myös yksityiskoteihin.

Miksi valita KipKap?

Kokemus

Vankka kokemus ja luja ammattitaito

Olemme työskennelleet 20 vuotta siellä missä asiakas on vaativin – telakoiden ja luksusristeilijöiden kaikissa rakennusvaiheissa.

Laatu

Virheetön laatu ja pitävät aikataulut

Hoidamme kaikki remonttityömme samalla laadulla ja asenteella, tinkimättömästi ja viimeisen päälle.

Avaimet käteen -palvelu

Avaimet käteen -palvelu

Teemme työt sovitusti alusta loppuun. Loppusiivous on sovittaessa osa palveluamme. Hoidamme aina paikat moitteettomaan kuntoon.

Laivateollisuudelle ja muulle teollisuudelle

Remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille

Vuokrattavat ajoneuvot ja laitteet

 

KIPKAP TEAM OY
Piilukkokuja 5
20900 Turku

TOIMIPAIKKA
Telakkakatu 1
20240 Turku

Copyright © 2024