Teemme töitä siellä missä asiakas on kaikkein vaativin
20 vuotta

Paljonko katon pesu ja maalaus maksaa

Vastaamalla kysymyksiin kartoitamme tarpeesi ja kohteen ominaisuudet, saat alustavan hinta- ja aikatauluarvion sekä erittelyn hintaan vaikuttavista tekijöistä.
remontit

Kattopesu ja maalaus Turussa sekä lähialueilla

KipKap toteuttaa pelti- ja tiilikattojen pesut, suojausaineella käsittelyt sekä maalaukset luotettavalla ammattitaidolla ja kokemuksella Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme niin yksityisiä kuluttajia, yrityksiä kuin yhdistyksiä. Kun kattosi kaipaa huoltoa, ota yhteyttä paikallisesti palvelevaan ammattilaiseen – KipKap Teamiin!

Milloin kattopesu?

Kun katolle on kertynyt roskaa kuten esimerkiksi havunneulasia, lehtiä ja sammalta, on katon peseminen ajankohtainen asia sekä tarpeellinen toimenpide. Säännöllisellä katon pesulla huolehditaan sekä katon ulkonäöstä että sen käyttöiästä. Siksi suosittelemme kaikille likaisille katoille ammattilaisen tekemää pesua. 

Miten kattopesu ja maalaus toteutetaan

  • Pesu suoritetaan painepesurilla, turvallisesti valjaita käyttäen.
  • Pesun jälkeen saat meiltä myös ulkolasien pesun tarvittaessa.
  • Suojausaineet suihkutetaan paineruiskulla.
  • Huoltomaalausta ennen tehdään tarvittavat pohjatyöt katolle.
  • Maalaus suoritetaan joko käsin tai maaliruiskulla, riippuen katon pinnasta.

Peltikaton maalaus

Samoin kuin talon seinien maalaus, myös peltikatto kannattaa maalata säännöllisin väliajoin, jotta se kestää mahdollisimman hyvin eri vuodenaikojen aiheuttamat rasitukset. Hyvin pidetty ja huollettu peltikatto antaa talolle ryhtiä ja näyttävyyttä. Huoltomaalauksen ansiosta peltikatolle saadaan uusi kestävä pinta. Säännöllinen katon maalaus ja huolto antavat katolle pitkän käyttöiän, eikä kallista kattoremonttia tarvitse tehdä kuin vasta useiden vuosien tai vuosikymmenien päästä.

Tiilikaton maalaus

Kuten peltikaton kohdalla, myös tiilikaton huoltomaalaus kannattaa sillä ajoissa tehty maalaus, on hinnaltaan huomattavasti edullisempi vaihtoehto kattoremonttiin verrattuna. Tiilikatolle on olemassa omat maalinsa, jotka on suunniteltu kestämään eri vuodenaikojen voimakkaita sää- ja lämpötilojen vaihteluita.

Tiilikaton pinnoite pitäisi uusia noin 20 vuoden välein, sillä epätasainen ja kulunut pinnoite altistaa kattotiilet vaurioille. Ja ne voivat täten edesauttaa ennenaikaista kattoremonttia. Jos katon pinnoite on vaurioitunut, pitää ensin suorittaa huolellinen pesu ja tehdä sen jälkeen huoltomaalaus.

Näin projekti etenee kanssamme

1. Kartoitus

Tulemme paikanpäälle ja kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa työn laajuuden sekä asiakkaan toivoman aikataulun työn toteutuksesta. Tämän kartoituksen pohjalta teemme kirjallisen tarjouksen ja asiakkaan hyväksyttyä tämän teemme urakkasopimuksen.

Voimme tehdä myös alustavan hinta-arvion valokuvien ja asiakkaan kertoman perusteella.

2. Projekti alkaa

Aloitamme työt sovittuna ajankohtana. Pyrimme hankkimaan kaikki maalit ja muut tarvikkeet valmiiksi. Suojaamme tarvittaessa sekä teemme pohjatyöt huolella, jotta tuloksesta saadaan mahdollisimman hyvä.

3. Pesu ja maalaus

Suoritamme itse pesun ja maalauksen säiden puitteissa. Pyrimme aikatauluttamaan maalauksen ennakoimalla säätilaa ja asiakaan toivomaa ajankohtaa.

4. Viimeistely ja loppusiivous

Maalauksen valmistuttua viemme luonnollisesti omat roskamme mennessämme ja varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden.

Tilaa katon pesu ja maalaus KipKapilta

Kun tarvitset pelti- tai tiilikaton pesua, suoja-ainekäsittelyä tai maalausta Turun ja Varsinais-Suomen alueella, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjousta!

Miksi valita KipKap?

Kokemus

Vankka kokemus ja luja ammattitaito

Olemme työskennelleet 20 vuotta siellä missä asiakas on vaativin – telakoiden ja luksusristeilijöiden kaikissa rakennusvaiheissa.

Laatu

Virheetön laatu ja pitävät aikataulut

Hoidamme kaikki remonttityömme samalla laadulla ja asenteella, tinkimättömästi ja viimeisen päälle.

Avaimet käteen -palvelu

Avaimet käteen -palvelu

Teemme työt sovitusti alusta loppuun. Loppusiivous on sovittaessa osa palveluamme. Hoidamme aina paikat moitteettomaan kuntoon.

Laivateollisuudelle ja muulle teollisuudelle

Remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille

Vuokrattavat ajoneuvot ja laitteet

 

KIPKAP TEAM OY
Piilukkokuja 5
20900 Turku

TOIMIPAIKKA
Telakkakatu 1
20240 Turku

Copyright © 2024