Teemme töitä siellä missä asiakas on kaikkein vaativin
20 vuotta

Kaikki ulkomaalaukset Turussa ja lähiseudulla

Vastaamalla kysymyksiin kartoitamme tarpeesi ja kohteen ominaisuudet, saat alustavan hinta- ja aikatauluarvion sekä erittelyn hintaan vaikuttavista tekijöistä.
Ulkomaalaus

Ulkomaalaus Turussa ja Varsinais-Suomen alueella

KipKap toteuttaa pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla ulkomaalaukset Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Palvelemme niin yksityisiä kuluttajia, yrityksiä kuin yhdistyksiäkin. Yrityksemme tunnetaan huolellisesta työstä sekä laadukkaasta palvelusta. Oikeanlaisten maalien ansiosta talonne julkisivu saadaan näyttämään uudelta ja raikkaalta. Kun maalipinta on kunnossa, sekä ulkoverhous että talon rakenteet sen suojissa säilyvät pitkään hyvässä kunnossa.

Milloin ja miksi ulkomaalaus kannattaa tehdä

Ulkomaalaus tarkoittaa sanan mukaisesti rakennusten ulkopintojen maalausta. Talon ulkomaalauksen tarpeen näkee yleensä helposti paljain silmin maalipinnan lohkeilusta ja kulumisesta. Ulkoseinien kulumisessakin on eroja sen mukaan miten sääolosuhteet ovat niihin päässeet vaikuttamaan. Eniten sääolosuhteiden rasituksessa olleet ulkoseinät oirehtivat maalaustarpeesta luonnollisesti ensimmäisenä.

Talomaalin lohkeilu, kuluminen ja haalistuminen on esteettinen ongelma, mutta kun maalin antama suojakalvo pinnalle on rikkoutunut, maalin antama suoja pinnalle on heikentynyt huomattavasti. Huonossa kunnossa oleva maalipinta voi edesauttaa seinärakenteen kelottumista tai lahovaurioita. Suositellut maalausvälit ovatkin vain suuntaa-antavia ja vuosittainen oma maalipinnan silmämääräinen tarkistus ja reagointi tarvittaessa vaurioituneeseen maalipintaan on suositeltavaa.

Maalaamme muun muassa ulkoseinät ja tiili- sekä peltikatot sekä terassin asiakkaan toivomilla sävyillä. Maalaamme paljon myös auringon haalistamia ulkoverhouksia. Toisinaan talon värikin saattaa olla asiakkaan maun vastainen, jolloin sen saa kätevästi uusiksi maalaamalla. Ulkomaalaus virkistää hetkessä talon ilmettä ja nostaa talon arvoa.

Kaikki ulkomaalaukset avaimet käteen -periaatteella Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa

Ulkomaalaustenkin suhteen palvelumme on avaimet käteen -periaatteella tapahtuvaa, eli hoidamme paikalle ja pystytämme tarvittavat telineet ym. ja kun maalaustyö on tehty onnistuneesti, puramme ne ja siivoamme jälkemme. Voit tilata myös kätevästi ikkunanpesun maalauksen yhteyteen. Lopputuloksena jäävät vain kauniisti ja ammattitaitoisesti maalatut pinnat, jotka kyllä kestävät Suomen säitä ja vuodenaikojen vaihtelua kesähelteistä talven pakkasille.

Laadukas ulkomaalaus on talon huoltotoimista työläimpiä, mutta tärkeimpiä, joten moni omakotitalossa asuva teettää työn mielellään ulkopuolisella. Ulkopuolisen työntekijän työstä maksettava osuus voidaan vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Kun tarvitset ammattitaitoista ulkomaalausta Turun tai Varsinais-Suomen alueella, ota turvallisin mielin yhteyttä meihin ja pyydä meidät paikan päälle tekemään kohdekatselmusta kohdekatselmusta sekä kilpailukykyistä tarjousta ulkomaalaustöille.

Lue myös katon maalauspalveluistamme!

Näin ulkomaalausprojekti etenee kanssamme

1. Kartoitus

Tulemme paikanpäälle ja kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa työn laajuuden sekä asiakkaan toivoman aikataulun työn toteutuksesta. Tämän kartoituksen pohjalta teemme kirjallisen tarjouksen ja asiakkaan hyväksyttyä tämän teemme urakkasopimuksen.

Voimme tehdä myös alustavan hinta-arvion valokuvien ja asiakkaan kertoman perusteella.

2. Projekti alkaa

Aloitamme työt sovittuna ajankohtana. Pyrimme hankkimaan kaikki maalit ja muut tarvikkeet valmiiksi. Suojaamme tarvittaessa sekä teemme pohjatyöt huolella, jotta tuloksesta saadaan mahdollisimman hyvä.

3. Talon maalaus

Suoritamme itse maalauksen säiden puitteissa. Pyrimme aikatauluttamaan maalauksen ennakoimalla säätilaa ja asiakaan toivomaa ajankohtaa.

4. Viimeistely ja loppusiivous

Maalauksen valmistuttua viemme luonnollisesti omat roskamme mennessämme ja varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden.

Miksi kannattaa valita ulkomaalauksen ammattilainen

Talon ulkomaalauksen jättäminen ammattilaiselle on järkevää. Ammattimaalari osaa parhaiten kartoittaa talon maalaamisen tarpeen, suunnitella työnkulun ja hankkia tarvittavat, oikeanlaiset materiaalit. Mikä miellyttävintä, maalin saa pintaan joutuisammin kuin itse maalaten. Erityisesti tuiki tärkeät pohjatyöt voivat toisinaan olla kotimaalarille liikaa.

Kotimaalareille maalaustelineiden tai erillisten nostolaitteiden hankkiminen on työlästä, mutta  meiltä löytyvät sopivat apuvälineet korkeidenkin seinien maalaamiseen.

Me Kipkapissa olemme tunnettuja siististä työnjäljestä ja siivoamme lähtiessämme myös talon ympäryksen maalin jäämistä. Näin on sekin työvaihe sinulta pois.

Valitse KipKap ja ota yhteyttä

Kipkap Oy on kansainvälisten luksusristeilijöiden maalaus-, asennus- ja siivoustöistä yli 20 vuoden kokemuksen kerryttänyt, monipuolisia siistimis- ja rakennuspalveluita yrityksille ja kotitalouksille tarjoava yritys. 

Meillä tärkeintä on työmme korkea laatu ja tyytyväinen asiakas. Olemme tottuneet työskentelemään vaativissa, arvokkaissa kohteissa ja haluamme tuoda saman tarkkuutemme nyt myös yksityistalouksien ulottuville.

Palvelemme yrityksiä ja yksityistalouksia ja teemme ulkomaalaukset Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa nopeasti, laadusta koskaan tinkimättä. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon! Kun haluat talollesi korkealaatuisen ja kestävän maalipinnan, ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme!

Miksi valita KipKap?

Kokemus

Vankka kokemus ja luja ammattitaito

Olemme työskennelleet 20 vuotta siellä missä asiakas on vaativin – telakoiden ja luksusristeilijöiden kaikissa rakennusvaiheissa.

Laatu

Virheetön laatu ja pitävät aikataulut

Hoidamme kaikki remonttityömme samalla laadulla ja asenteella, tinkimättömästi ja viimeisen päälle.

Avaimet käteen -palvelu

Avaimet käteen -palvelu

Teemme työt sovitusti alusta loppuun. Loppusiivous on sovittaessa osa palveluamme. Hoidamme aina paikat moitteettomaan kuntoon.

Laivateollisuudelle ja muulle teollisuudelle

Remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille

Vuokrattavat ajoneuvot ja laitteet

 

KIPKAP TEAM OY
Piilukkokuja 5
20900 Turku

TOIMIPAIKKA
Telakkakatu 1
20240 Turku

Copyright © 2024