Teemme töitä siellä missä asiakas on kaikkein vaativin
20 vuotta

Tekstiilipesurin vuokraus

Tekstiilipesuri

Tekstiilipesurin vuokraus Turussa ja lähiseudulla

Ovatko mattosi likaisia? Vai kaipaisiko sohvasi kunnon pesua?

KipKap Team Oy tarjoaa tekstiilipesurin vuokrausta näppärän edullisesti niin yksityisille kuluttajille kuin yrityksillekin. Palvelemme tekstiilipesurin vuokrausta tarvitsevia Turun lisäksi Kaarinassa, Naantalissa, Raisiossa ja muilla lähikuntien alueilla.

Meiltä saat avuksesi tekstiilien puhdistukseen helppokäyttöisen tekstiilipesurin. Vuokrattavan tekstiilipesurin noudat Turun toimipaikastamme nopeasti ja helposti.

Kaipaavatko esimerkiksi puutarhakalusteiden tekstiilit puhdistusta? Ota yhteyttä ja kysy tekstiilipesurin vuokrauksesta Turussa ja lähialueilla!

Tekstiilipesurin vuokraukset Turun varastoltamme Vähäheikkilästä.

Meiltä vuokraat tekstiilipesurin käyttöösi helposti ja edullisesti joustavalla vuokra-ajalla alkaen 25€ / vrk. Noudat vain tekstiilipesurin vuokrauksen Turun varastoltamme Vähäheikkilästä. Pesuaine sisältyy hintaan. Halutessasi voimme toimittaa pesurin myös suoraan kotiovellesi.

Meiltä voit vuokrata seuraavat tekstiilipesurit: 

  • Kärcher Puzzi 8/1 C 
  • Kärcher Puzzi 10/1
Tekstiilipesuri

Miten pesuri toimii

Pesuri toimii painehuuhteluperiaatteella. Vesi-pesuaineseos suihkutetaan puhdistettavaan pintaan, jonka jälkeen lika ja kosteus imuroidaan heti pois. Tehokas imu esikuivaa kosteuden, jolloin puhdistettu pinta kuivuu loppuun nopeasti ja on taas käyttövalmis. Täytteet eivät kostu piloille eivätkä sen ansiosta pääse homehtumaan.  

Tekstiilipesurilla peset näppärästi esimerkiksi auton istuimet ja kangasverhoilut, sohvat, nojatuolit, matot sekä patjat. Pesurin varustukseen kuuluvat imusuulake ja mattojen pesuun tarkoitetut jatkokappaleet. 

Pesuri on kevyt ja helppokäyttöinen ja siinä on irrotettava likavesisäiliö. Mikäli tarvitset käyttöopastusta, opastamme mielellämme ennen laitteen vuokrausta tai sen noudon yhteydessä.

Miksi valita Kipkap

Kipkap Oy on kansainvälisten luksusristeilijöiden maalaus-, asennus- ja siivoustöistä yli 20 vuoden kokemuksen kerryttänyt, monipuolisia siistimis- ja rakennuspalveluita yrityksille ja kotitalouksille tarjoava yritys. Meillä tärkeintä on työmme korkea laatu ja tyytyväinen asiakas. Olemme tottuneet työskentelemään vaativissa, mittaamattoman arvokkaissa kohteissa ja haluamme tuoda saman tarkkuutemme nyt myös yksityiskoteihin.

Ota yhteyttä

Laivateollisuudelle ja muulle teollisuudelle

Remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille

Vuokrattavat ajoneuvot ja laitteet

 

KIPKAP TEAM OY
Piilukkokuja 5
20900 Turku

TOIMIPAIKKA
Telakkakatu 1
20240 Turku

Copyright © 2024