Teemme töitä siellä missä asiakas on kaikkein vaativin
20 vuotta

Höyrypesurin vuokraus

Höyryimuri

Höyrypesurin vuokraus Turussa ja lähialueilla

Kaipaako keittiön tai kylpyhuoneen laattasaumat puhdistusta? Vai onko keittiön liesitaso tai pesualtaat pinttyneen lian peitossa?

KipKap Team Oy tarjoaa valikoimastaan höyrypesurien vuokrausta Turussa ja lähialueilla sekä yksityisille kuluttajille että yrityksille. Erittäin monipuoliset höyryimurimme on ammattitason puhdistuslaitteita. Näillä sekä imurointi, että kuivaus tapahtuvat tehokkaasti samalla kertaa.

Laitteillamme peset muun muassa laajat kaakelipinnat ilman kemikaaleja. Pesurilla saavuttaa myös kaikki hankalat raot ja nurkat, joihin siivousliinalla on muuten erittäin hankala ylettyä. Höyrypesurilla myös pinttynyt ja rasvainen lika irtoaa höyryn avulla vaivattomasti.

Monipuolisten varusteiden avulla on mahdollista puhdistaa tehokkaasti laattapintojen lisäksi myös esimerkiksi liesitasot, vesihanat, pesualtaat ja rosteripinnat.

Ergonomista työskentelyä edesauttavasta kahvasta löytyy myös kaikki tarvitsemasi säätöpainikkeet. Laitteen lisävarusteisiin kuuluu erilaisia suulakkeita monenlaisiin tarpeisiin.

Valikoimastamme löytyy kolmen eri koon pesuria.

Meiltä helppo höyrypesurin vuokraus

Mikäli tarvitset käyttöopastusta höyrypesuriin, niin opastamme mielellämme ennen laitteen vuokrausta tai laitteen noudon yhteydessä.

Meiltä vuokraat helposti ja edullisesti, joustavalla vuokrausajalla höyryimurin käyttöösi ja noudat sen näppärästi varastoltamme Hirvensalosta. Palvelemme kaikkia höyrypesurin vuokrausta tarvitsevia Turun, Raision, Naantalin ja Kaarinan sekä muiden lähikuntien alueilla.

Voit sopia myös höyrypesurin kuljetuksen suoraan kotiovellesi. Soita ja kysy rohkeasti lisää! 

Miksi valita Kipkap?

Kipkap Oy on kansainvälisten luksusristeilijöiden maalaus-, asennus- ja siivoustöistä yli 20 vuoden kokemuksen kerryttänyt, monipuolisia siistimis- ja rakennuspalveluita yrityksille ja kotitalouksille tarjoava yritys. Meillä tärkeintä on työmme korkea laatu ja tyytyväinen asiakas. Olemme tottuneet työskentelemään vaativissa, mittaamattoman arvokkaissa kohteissa ja haluamme tuoda saman tarkkuutemme nyt myös yksityiskoteihin. 

Ota yhteyttä

Laivateollisuudelle ja muulle teollisuudelle

Remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille

Vuokrattavat ajoneuvot ja laitteet

 

KIPKAP TEAM OY
Piilukkokuja 5
20900 Turku

TOIMIPAIKKA
Telakkakatu 1
20240 Turku

Copyright © 2024