Teemme töitä siellä missä asiakas on kaikkein vaativin
20 vuotta

Paljun vuokraus

Rexener Polar lasikuitupaljun vuokraus Turussa ja lähialueilla

Illan istujaiset tulossa? Kaipaatteko hieman piristystä mökkiviikonloppuun?

Kipkap Team Oy tarjoaa vuokrausta joustavasti ja nopeasti yrityksille sekä yksityisille kuluttajille Turussa ja lähikuntien alueella. Helposti liikutettava peräkärryn päällä oleva Rexener Polar palju on mahdollista viedä vaikka mökin pihaan.

Lämmitysaika on huomattavasti lyhyempi sekä mukavempi kuin puilla lämmitettäessä (noin 2h). Suodatin sekä allaskemikaalit pitävät huolen siitä, että vesi pysyy puhtaana pitkään. Porejärjestelmä tuo luksusta paljuelämykseen.

Meiltä vuokraat paljun näppärästi soittamalla meille. Tämän jälkeen voit noutaa paljun varastoltamme Vähäheikkilästä.

Tästä paljusta löytyy kaikki. Termostaattiohjattava Rexener PR200 vedenlämmitin, kiertovesipumppu, massasuodatin, valot useilla värivaihtoehdoilla sekä porejärjestelmä 8 suuttimella.

Opastamme paljun käytön noudon yhteydessä. Voit myös pyytää kuljetusta suoraan toivottuun kohteeseen, soita ja kysy rohkeasti lisää kuljetuspalvelusta.

Vuorokausihinta : ma-to 80€ pe-su 105€ viikonloppu 190€. Kuljetus sopimuksen mukaan.

Miksi valita Kipkap?

Kipkap Oy on kansainvälisten luksusristeilijöiden maalaus-, asennus- ja siivoustöistä yli 20 vuoden kokemuksen kerryttänyt, monipuolisia siistimis- ja rakennuspalveluita yrityksille ja kotitalouksille tarjoava yritys. Meillä tärkeintä on työmme korkea laatu ja tyytyväinen asiakas. Olemme tottuneet työskentelemään vaativissa, mittaamattoman arvokkaissa kohteissa ja haluamme tuoda saman tarkkuutemme nyt myös yksityiskoteihin.

Ota yhteyttä

Laivateollisuudelle ja muulle teollisuudelle

Remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille

Vuokrattavat ajoneuvot ja laitteet

 

KIPKAP TEAM OY
Piilukkokuja 5
20900 Turku

TOIMIPAIKKA
Telakkakatu 1
20240 Turku

Copyright © 2024