Teemme töitä siellä missä asiakas on kaikkein vaativin
20 vuotta

Korkealuokkaiset pintaremontit ja huoneistoremontit Turussa ja lähialueilla

Kerro tarkemmin kohteestasi ja kaipaamastasi remontista, niin annamme sinulle hinta-arvion.
takkahuone

Huoneistoremontti sekä pintaremontti Turussa ja Varsinais-Suomessa

KipKap tarjoaa pinta- ja huoneistoremontteja luotettavalla ammattitaidolla ja kokemuksella.

Yli 20 vuoden kokemuksemme vaativista remonttikohteista sekä koulutettu, ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat sen, että toteutamme huoneistoremontit aina sovitussa aikataulussa ja asiakkaan omien toiveiden mukaisesti.

KipKapilta saat remonttipalvelut aina suunnitteluvaiheesta yksityiskohtien viimeistelyyn. Palvelemme asiakkaitamme pintaremonteissa ja huoneistoremonteissa Turussa sekä muualla Varsinais-Suomen alueella.

Myös pintaremonttia sisätiloissa

Kaipaatko asuuntoosi uutta ilmettä? Haluaisitko maalauttaa haalistuneet seinät tai uusia lattian aivan uudenlaisella materiaalilla? Pintaremontti tuo piristystä kotisi yleisilmeeseen ja lisää myös sen jälleenmyyntiarvoa. Teemme myös pienempää pintaremonttia sisätiloissa. Maalaukset, tapetoinnit, lattiatyöt, kalusteiden vaihdot – kaikki tämä onnistuu meiltä varmalla otteella. Meillä on kosolti kokemusta kaikenlaisista sisätila- ja pintaremonteista, joten voit luottaa laajaan tietotaitoomme remontointiasioissa.

Kun tarvitset laadukasta huoneistoremonttia tai pintaremonttia Turussa tai lähiseudulla – muista KipKap

Toteutamme monipuolisesti erilaiset remonttityöt sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Tarvitsetpa pientä pintaremonttia tai kokonaisvaltaisempaa kotisi uudistamista, olemme käytettävissäsi heti suunnitteluvaiheesta alkaen.

Olemme tottuneet toimimaan vaativissa kohteissa mm. luksusristeilijöillä. Tuomme nyt saman premium-tason palvelumme myös yksityiskoteihin. Kun et itse halua kantaa remonttihuolia, me hoidamme remonttityöt alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella. Näin sinun ei tarvitse huolehtia käytännön asioista, vaan voit rauhassa keskittyä odottamaan remontin valmistumista. Tuomme paikalle vaadittavat työvälineet ja lisäksi neuvomme sinua sopivien materiaalien valinnassa. Koska remontin lopputulos suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, tulee siitä aina varmasti mieluinen. Palveluihimme kuuluu myös loppusiivous joka on räätälöitävissä esimerkiksi kaikkiin tarjoamiimme remontointointipalveluihin mukaan. 

Meille on kunnia-asia tehdä työmme aina asiakaslähtöisesti, sovitusti ja ensiluokkaiseen työn jälkeen panostaen. Tästä meillä on todisteena koko joukko tyytyväisiä asiakkaita. 

Huoneistoremonttimme voivat sisältää esimerkiksi seuraavia töitä:

  • maalaus
  • tapetointi
  • kalusteiden purku ja asennus
  • seinän ja katon panelointi
  • lattiatyöt
  • listoitukset
  • väliseinämuutokset
  • loppusiivous

Kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Takkahuone ennen
Takkahuone ennen
Takkahuone jälkeen
Takkahuone jälkeen

Näin projekti etenee kanssamme

1. Kartoitus

Tulemme paikanpäälle ja kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa työn laajuuden sekä asiakkaan toivoman aikataulun työn toteutuksesta. Tämän kartoituksen pohjalta teemme kirjallisen tarjouksen ja asiakkaan hyväksyttyä tämän teemme urakkasopimuksen.

Voimme tehdä myös alustavan hinta-arvion valokuvien ja asiakkaan kertoman perusteella.

2. Projekti alkaa

Aloitamme työt sovittuna ajankohtana. Pyrimme hankkimaan kaikki maalit ja muut tarvikkeet valmiiksi. Suojaamme tarvittaessa sekä teemme pohjatyöt huolella, jotta tuloksesta saadaan mahdollisimman hyvä.

3. Huoneistoremontti

Suoritamme itse remontin asiakkaan toivomana ajankohtana.

4. Viimeistely ja loppusiivous

Remontin valmistuttua viemme luonnollisesti omat roskamme mennessämme ja varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden.

KipKap on laadukkaan palvelun monitoimiyritys

Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista remontti- ja siistimisalan töistä mm. risteilijöillä, joissa laadukas, moitteeton työnjälki on itsestäänselvyys. Tästä myös yksityisasiakkaamme ovat meitä kiitelleet.

Kotisi ansaitsee laadukkaan remontin. Jokainen tekijämme kuuluu alansa parhaimmistoon ja siksi työmme jälki on omaa luokkaansa. Tiedämme, että huolellisten pohjatöiden myötä myös lopputulos on näyttävä ja pitkäikäinen.

Kun haluat kotiisi tai muuhun tilaan luotettavan ja korkealaatuisen remonttiurakoitsijan, meille olisi ilo palvella sinua. Jäljiltämme jää aina kiiltävän puhdas asunto, ilman remontin sotkua. Toimitamme remonttijätteen pois lähtiessämme.

Valitse KipKap ja ota yhteyttä

Kun haluat huippulaadukkaan huoneistoremontin, ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme! 

Palvelemme yrityksiä ja yksityistalouksia ja teemme huoneistoremontit ja pintaremontit Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa nopeasti, laadusta koskaan tinkimättä. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon!

Miksi valita KipKap?

Kokemus

Vankka kokemus ja luja ammattitaito

Olemme työskennelleet 20 vuotta siellä missä asiakas on vaativin – telakoiden ja luksusristeilijöiden kaikissa rakennusvaiheissa.

Laatu

Virheetön laatu ja pitävät aikataulut

Hoidamme kaikki remonttityömme samalla laadulla ja asenteella, tinkimättömästi ja viimeisen päälle.

Avaimet käteen -palvelu

Avaimet käteen -palvelu

Teemme työt sovitusti alusta loppuun. Loppusiivous on sovittaessa osa palveluamme. Hoidamme aina paikat moitteettomaan kuntoon.

Laivateollisuudelle ja muulle teollisuudelle

Remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille

Vuokrattavat ajoneuvot ja laitteet

 

KIPKAP TEAM OY
Piilukkokuja 5
20900 Turku

TOIMIPAIKKA
Telakkakatu 1
20240 Turku

Copyright © 2024