Teemme töitä siellä missä asiakas on kaikkein vaativin
20 vuotta

Paljonko sisämaalaus maksaa

Vastaamalla kysymyksiin kartoitamme tarpeesi ja kohteen ominaisuudet, saat alustavan hinta- ja aikatauluarvion sekä erittelyn hintaan vaikuttavista tekijöistä.
Sisämaalaus

Sisämaalaus Turussa ja lähialueilla

KipKap toteuttaa sisämaalaukset laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa Turun sekä koko Varsinais-Suomen alueella. Laadukas ja kestävä lopputulos pintatöissä vaatii onnistuakseen aina hyvän ja huolellisen pohjatyön. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, jolloin suoritamme myös pohjatyöt huolella, näin pystymme varmistamaan asiakkaillemme laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Palvelemme yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksiä ja yhdistyksiä.

Sisämaalauspalvelu aina sovitusti

Sisämaalaus käsittää sekä seinät että sisäkaton – sekä kaikki muutkin rakennuksen sisäpuolelle jäävät pinnat. Hoidamme sisämaalaukset ripeästi ja sopivia maaleja käyttäen. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi huolehdimme, että maalattavat pinnat ovat ehjiä, tasaisia ja huolellisesti puhdistettuja. Näillä toimenpiteillä varmistamme, että uusi maalipinta on kestävä ja sisäilma pysyy puhtaana sekä lopputulos on hyvännäköinen.

Toteutamme kaikki työt asiakkaan toiveet huomioiden. Meille on tärkeää, että pidämme kiinni asiakkaan kanssa sovituista asioista. Näin voit varmistua esimerkiksi siitä, että työ valmistuu sovittuna ajankohtana ilman ylimääräisiä yllätyskuluja.

Toteutamme sisämaalaukset avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään. Me hoidamme kaiken toteutuksesta viimeistelyyn, myös loppusiivouksen. Tästä helpommaksi sisäpintojen maalaaminen ei enää juuri muutu. Kannattaakin ehdottomasti hyödyntää paikallisesti palvelevan ammattilaisen osaamista.

Sisäkaton maalaustyö

On varsin yleistä, että betonikaton maalipinta alkaa tummumaan ja lohkeilemaan ajan saatossa. Maalipinnan uusiminen on hyvä ratkaisu siihen, jolla huoneen tai huoneiston valoisuus saadaan paremmaksi ja jopa sisäilman laatua parannettua. Myös erilaisten puupaneeloitujen kattojen maalaaminen esimerkiksi valkoiseksi tuo lisää valoisuutta  ja piristystä tilaan.

Näin sisämaalausprojekti etenee kanssamme

1. Kartoitus

Tulemme paikanpäälle ja kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa työn laajuuden sekä asiakkaan toivoman aikataulun työn toteutuksesta. Tämän kartoituksen pohjalta teemme kirjallisen tarjouksen ja asiakkaan hyväksyttyä tämän teemme urakkasopimuksen.

Voimme tehdä myös alustavan hinta-arvion valokuvien ja asiakkaan kertoman perusteella.

2. Projekti alkaa

Aloitamme työt sovittuna ajankohtana. Pyrimme hankkimaan kaikki maalit ja muut tarvikkeet valmiiksi. Suojaamme tarvittaessa sekä teemme pohjatyöt huolella, jotta tuloksesta saadaan mahdollisimman hyvä.

3. Maalaus

Suoritamme itse maalauksen säiden puitteissa. Pyrimme aikatauluttamaan maalauksen ennakoimalla säätilaa ja asiakaan toivomaa ajankohtaa.

4. Viimeistely ja loppusiivous

Maalauksen valmistuttua viemme luonnollisesti omat roskamme mennessämme ja varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa lopputuloksen ja asiakastyytyväisyyden.

Tilaa maalaustyö paikalliselta ammattilaiselta

KipKap maalaa kaikki sisäpinnat niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin Turussa ja Varsinais-Suomen alueella. Teettäessä maalaustyöt paikallisella ammattilaisella ja saat varmasti laadukkaan lopputuloksen, joka kestää pitkään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Miksi valita KipKap?

Kokemus

Vankka kokemus ja luja ammattitaito

Olemme työskennelleet 20 vuotta siellä missä asiakas on vaativin – telakoiden ja luksusristeilijöiden kaikissa rakennusvaiheissa.

Laatu

Virheetön laatu ja pitävät aikataulut

Hoidamme kaikki remonttityömme samalla laadulla ja asenteella, tinkimättömästi ja viimeisen päälle.

Avaimet käteen -palvelu

Avaimet käteen -palvelu

Teemme työt sovitusti alusta loppuun. Loppusiivous on sovittaessa osa palveluamme. Hoidamme aina paikat moitteettomaan kuntoon.

Laivateollisuudelle ja muulle teollisuudelle

Remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille

Vuokrattavat ajoneuvot ja laitteet

 

KIPKAP TEAM OY
Piilukkokuja 5
20900 Turku

TOIMIPAIKKA
Telakkakatu 1
20240 Turku

Copyright © 2024