Teemme töitä siellä missä asiakas on kaikkein vaativin
20 vuotta

Remonttipalvelut Turku

Mistä remonttipalvelusta olet kiinnostunut?
Remonttipalvelut Turku, katon pesu

Remonttipalvelut Turun alueella

Meiltä saat laadukkaat ja kokonaisvaltaiset remonttipalvelut Turussa ja lähialueilla. Autamme halutessasi remontin suunnittelussa ja tarjoamme kokemuksen tuomaa asiantuntemustamme remontin toteuttamisessa. Asiakkaitamme ovat teollisuuden yritykset sekä yksityishenkilöt.

Pieni vai suurempi remontti?

Pientä remonttiapua vai täyden palvelun remontti? Sinä päätät. KipKap hoitaa halutessasi kaikki kodin remontit Turun seudulla korkealuokkaisesti, avaimet käteen -periaatteella. Remonttipalvelumme kattaa yritystilat ja kodit lattiasta kattoon, aina asiakkaan tarpeen mukaan. 

Meiltä onnistuvat kaikki remonttipalvelut, kuten:

Kysy lisää ammattitaitoisesta palvelustamme!

Remonttipalveluiden tilaaminen

Remontti kuin remontti tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, ennalta laadittujen suunnitelmien mukaan. Alkuun pääsemme sillä, että otat vain meihin yhteyttä kätevästi sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivujemme kautta.

Näin remontti etenee:

  • kartoituskäynti (Turun seudulla)
  • tarjouksen laskeminen
  • materiaalien hankinta
  • aikataulutus 
  • toteutus
  • valmiin remontin luovutus
Sisämaalaus remonttipalvelu

Voit halutessasi hankkia remonttiin tarvittavat materiaalit itse, mutta myös me voimme auttaa hankinnoissa 

Remontti kuin remontti tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, ennalta laadittujen suunnitelmien mukaan. Alkuun pääsemme sillä, että otat vain meihin yhteyttä kätevästi sähköpostitse, puhelimitse tai verkkosivujemme kautta.

Voit halutessasi hankkia remonttiin tarvittavat materiaalit itse, mutta myös me voimme auttaa hankinnoissa. Meillä on sopivat laitteet ja välineet esim. painavien tavaroiden kuljettamiseen. Kun olet valinnut esimerkiksi pinta- ja lattiamateriaalit, mitoitamme huoneiston ja laskemme materiaalien menekin. Sen jälkeen noudamme materiaalit, kuljetamme ne paikan päälle ja ryhdymme sovitusti työhön. 

Voit halutessasi hankkia myös vaadittavat sähkö- ja putkiasentajat itse, mutta se onnistuu kätevästi myös laajan yhteistyöverkostomme kautta. Koska tekijät ja heidän työmenetelmänsä ovat meille tuttuja, on yhteistyömme ollut saumatonta jo vuosien ajan.

Remonttipalvelumme

Ulkomaalaus

Katon pesu ja maalaus

Sisämaalaus

Huoneistoremontti ja pintaremontti

Miksi valita KipKap?

Remonttipalvelumme tapahtuvat lähellä asiakasta, joten meille on tärkeää, että toimimme kaikissa tilanteissa asiakkaamme toiveiden ja yhteisesti sovittujen sääntöjen mukaan. 

Olemme ystävällisiä, mukavia, aikaansaavia ja asiakaspalveluhenkisiä koko joukko. Pyrimme pitämään viestintämme aktiivisena ja selkeänä, jotta tieto kulkisi mahdollisimman hyvin. Pidämme työympäristön siistinä ja jätämme sen tiptopkuntoon lähtiessämme.

Kipkap Oy on kansainvälisten luksusristeilijöiden maalaus-, asennus- ja siivoustöistä yli 20 vuoden kokemuksen kerryttänyt, monipuolisia siistimis- ja rakennuspalveluita yrityksille ja kotitalouksille tarjoava yritys. 

Meille tärkeintä on työmme korkea laatu ja tyytyväinen asiakas. Olemme tottuneet työskentelemään vaativissa, mittaamattoman arvokkaissa kohteissa ja haluamme tuoda saman tarkkuutemme nyt myös yksityiskoteihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Kokemus

Vankka kokemus ja luja ammattitaito

Olemme työskennelleet 20 vuotta siellä missä asiakas on vaativin – telakoiden ja luksusristeilijöiden kaikissa rakennusvaiheissa.

Laatu

Virheetön laatu ja pitävät aikataulut

Hoidamme kaikki remonttityömme samalla laadulla ja asenteella, tinkimättömästi ja viimeisen päälle.

Avaimet käteen -palvelu

Avaimet käteen -palvelu

Teemme työt sovitusti alusta loppuun. Loppusiivous on sovittaessa osa palveluamme. Hoidamme aina paikat moitteettomaan kuntoon.

Laivateollisuudelle ja muulle teollisuudelle

Remonttipalvelut yksityisille ja yrityksille

Vuokrattavat ajoneuvot ja laitteet

 

KIPKAP TEAM OY
Piilukkokuja 5
20900 Turku

TOIMIPAIKKA
Telakkakatu 1
20240 Turku

Copyright © 2024